Skip to main content

AI ​​Shoppingassistenten

AI Shoppingassistenten transformerer din e-handelsoplevelse ved at tilbyde førsteklasses kundeservice og personaliserede produktanbefalinger. Denne intelligente chatbot er udviklet for at sikre, at hver kunde føler sig værdsat og forstået, ved at levere skræddersyede løsninger og forslag i realtid.

Med AI Shoppingassistenten går ingen forespørgsel ubemærket hen; den analyserer kundeinteraktioner for at forstå individuelle præferencer og tidligere købsmønstre, hvilket gør den i stand til at anbefale produkter, der præcist matcher kundens behov og ønsker.

Din personlige shoppingpartner, der forvandler browsing til køb

Personlig shoppingoplevelse

Med AI Shoppingassistenten får hver kunde en unik og skræddersyet shoppingoplevelse. Ved at analysere kundepræferencer og tidligere købsadfærd tilbyder assistenten relevante produktanbefalinger, der gør shopping mere personlig og tilfredsstillende.

24/7

Uanset tidspunktet er AI Shoppingassistenten klar til at hjælpe dine kunder. Denne konstante tilgængelighed sikrer, at kundespørgsmål og -problemer håndteres omgående, hvilket forbedrer kundeoplevelsen og opbygger loyalitet.

Engagere kunderne

Ved at engagere kunderne i meningsfulde samtaler indsamler AI Shoppingassistenten værdifuld indsigt om kundens præferencer og købsintentioner, hvilket gør det muligt for din forretning at optimere salgsstrategier og øge konverteringsraterne

Intuitiv og brugervenlig

I tråd med vores brandidentitet om ‘ai i øjenhøjde’ er AI Shoppingassistenten designet til at være intuitiv og lettilgængelig. Den fjerner kompleksiteten ved e-handel, hvilket gør det nemt og indbydende for kunder at interagere med din webshop.

AI assistenten

AI i øjenhøjde – din virksomheds intelligente fremtid starter her

En medarbejder er kun værdiskabende 30% af tiden

Er du klar over, at den réelle produktive tid i en typisk 8-timers arbejdsdag er overraskende lav? Forskning viser, at den gennemsnitlige kontormedarbejder kun er produktiv i cirka 2 timer og 53 minutter om dagen. Det betyder, at medarbejdere i en 8-timers arbejdsdag bruger kun 173 minutter på produktive opgaver, mens resten af dagen bliver der ikke skabte værdi

Hvor meget værdi skaber en medarbejder egentligt?

Værdiskabende minutter: 173 minutter
Ikke værdiskabende minutter: 307 minutter

Værdiskabendetid

30%
Ai assistenter til SMV segmentet
Ai assistenter

Forøg din organisations værdiskabende tid med 60%

Med AI-assistenter kan dine medarbejdere markant øge deres produktivitet i arbejdsdagen:

Automatiserede rutineopgaver: +80 minutter
Forbedret beslutningstagning: +20 minutter
Øget fokus og færre distraktioner: +25 minutter

Ekstra værdiskabende minutter: 125 minutter

Dette betyder, at dine medarbejdere kan gå fra 173 produktive minutter om dagen til hele 278 minutter på en 8-timers arbejdsdag, hvilket er en stigning på hele 60%.

Værdiskabendetid

50%

AI i øjenhøjde

Ingen fancy buzzwords, bare cool facts
Flere salg

Øger antallet af salg med op til 30%.

Personlige produkt anbefalinger

Bidrager til gennemsnitsordren en øget gennemsnitsordre 15%

Fem-stjerner på Trustpilot

Øger kundetilfredsheden med op til 40%

Færre returninger

Dette kan reducere antallet af returneringer med op til 15%.

Få gladere kunder allerede idag!

Oprethold god kundeservice

Forståeligt nok kan overgangen til AI-baseret kundeservice vække bekymringer om tab af den menneskelige berøring. Hos AI-Konsulenterne har vi imidlertid taget en visionær tilgang til at forme fremtidens kundeservice med vores flagskibsløsning, AI Kundeserviceassistent. Dette betyder at vores kundeservice tager udgangspunkt i jeres værdier og brand og i kan naturligvis design den efter jeres tone of voice, så den kommer til at lyde næsten som en almindelig medarbejder.

Brug tiden fornuftigt

Vores AI Kundeserviceassistent gør dit liv lettere ved at tage sig af daglig kundeservice, så dit team kan lave det, de er bedst til. Forestil dig mindre tid på rutineopgaver og mere tid til at skabe og forbedre det, der virkelig betyder noget for din virksomhed. Det er smart, enkelt og lige til pointen – præcis som vi gerne vil have det hos AI-Konsulenterne. Lad os sammen gøre teknologien til din bedste medspiller, klar til at hjælpe din virksomhed med at vokse og blomstre.

Kontakt os nu

Sikker dataopbevaring

I hjertet af vores mission hos AI-Konsulenterne ligger en dyb forpligtelse til at beskytte og respektere privatlivets fred og sikkerheden for dine data. For os er det afgørende, at du føler dig tryg ved, hvordan dine oplysninger håndteres, og vi tager dette ansvar med største alvor. Derfor har vi valgt at bygge vores Kundeserviceassistent på Microsoft Azure – et valg, der understøtter vores forpligtelse til fuld overensstemmelse med GDPR og sikrer, at dine data håndteres efter de højeste standarder for databeskyttelse.

Kontakt os nu

Tilpas assistenten til dit brand

Hver interaktion mellem dine kunder eller medarbejdere og din AI assistent er en unik chance for at udtrykke din virksomheds kerneværdier og brandidentitet. Hos AI-Konsulenterne forstår vi vigtigheden af at hver samtale ikke bare er en serviceoplevelse, men en mulighed for at styrke forholdet til dine kunder eller medarbejdere ved at kommunikere i en tone, der afspejler jeres brand

Tone Of Voice

Hver interaktion med jeres kunder er en mulighed for at vise, hvem I er, og hvad I står for. AI assistenten skal derfor kommunikere i en tone, der både afspejler og forstærker jeres brand’s kerneværdier. Dette er ikke bare et spørgsmål om ordvalg – det er et spørgsmål om at gøre teknologien mere tilgængelig og personlig.

Valg af materiale ”hjernen”.

Vælg omhyggeligt det materiale, som AI assistenten vil basere sine svar og interaktioner på. Dette inkluderer ofte stillede spørgsmål, produktinformation, supportguider og virksomhedspolitikker. At sikre, at assistenten har adgang til opdateret og omfattende materiale, er afgørende for at give nøjagtige og hjælpsomme svar.

Udvikling af assistentens identitet

At give AI assistenten en unik identitet er ikke bare et spørgsmål om navngivning. Det handler om at skabe en persona, som jeres kunder eller medarbejdere kan forholde sig til, en, der afspejler jeres brands unikke karakter. Dette skaber en mere relaterbar og engagerende kundeoplevelse, der bringer teknologi ned i øjenhøjde.

Definition af målsætninger

At sætte klare mål for implementeringen af AI Assistenten betyder at skabe en sti, der fører til målbare forbedringer i kundetilfredshed, effektivitet, og interne processer. Ved at sætte disse mål, kan I ikke kun spore fremskridt, men også fejre de sejre, der kommer ved at integrere ai teknologi i jeres virksomhed

AI i øjenhøjde i samarbejde med jer.

Hos AI Konsulenterne kalder vi en spade for en spade. Vi vil langt hellere bruge de ord du forstår i stedet for en masse smarte buzzwords.

Vi er med hele vejen

Vi ved, at AI kan være komplekst og uoverskueligt for en virksomhed at gribe fat omkring. Derfor er vores fornemste opgave at sørge for, at I er med hele vejen. Hos AI-Konsulenterne har vi gjort det til vores mission at bringe AI i øjenhøjde, i samarbejde med jer. Vi ønsker, at teknologien skal føles tilgængelig og værdiskabende, ikke som en fjern eller uforståelig kraft.

Tag et uforpligtende møde med vores eksperter

Med vores egne udviklingskompetencer og løsning kan vi sammen med dig bygge den perfekte løsning. Har du andre forespørgsler end ai assistenter kan dette også løses, da vi har et bredt netværk og kompetencer til meget andet.

Det her kan blive jer

Få hjælp til at komme igang med AI assistenter

Det kan være svært at finde ud af hvor ai assistenter høre hjemme i sin forretning, som tommelfingerregel kan alle bruge en, man skal bare identificere hvor. Det vil vi gerne hjælpe dig med her hos AI-konsulenterne.

Den gode snak

Først og fremmest starter vi med en hyggelig snak for at forstå lige præcis, hvad du drømmer om. Det handler om at få en dyb forståelse for din virksomhed, dine behov og hvordan vi sammen kan skabe en AI-Agent, der føles som en naturlig forlængelse af dit team.

Tilpasning er nøglen til succes

Vi udforsker sammen med dig, hvordan vores AI-assistent kan tilpasses netop din virksomheds specifikke krav, hvad enten det handler om integration i interne databaser, håndtering af dokumenter, eller automatisering af rutineopgaver. Vores tilgang sikrer, at hver løsning er optimal og effektiv, netop fordi den er designet til at passe ind i din virksomheds eksisterende struktur.

Vi leverer en klar plan for implementering

Når vi har identificeret de vigtigste områder for effektivisering, udarbejder vi en detaljeret handlingsplan for, hvordan AI-assistenten kan integreres i dine systemer og arbejdsprocesser. Denne skræddersyede implementeringsstrategi er tilgængelig for de første seks virksomheder, der tilmelder sig, med mulighed for udvidelse i Juni.

Det vi kan garantere

Vi garanterer, at du efter vores konsultation har en klar forståelse af, hvordan vores AI-medarbejderassistenter kan optimerer dine processer og forbedre din virksomheds interne arbejdsforløb.

Som en ekstra bonus

Får du en helt gratis undervisningstime online i generativ AI.

Mød vores kunder

Vi har hjulpet en masse glade og tilfredse kunder med at optimere deres forretning med ai aisstenter, vil du være den næste?

Kontakt os

Ræk ud til os hvis du har brug for sparring til ai-