Skip to main content

Holdet bag

Ai konsulenter Nicholas CLausen

Nicholas Clausen

Founder

Nikolaj Rasmussen Ai-konsulent

Nikolaj Rasmussen

Founder

Jeg laver AI assistenter til din SMV

Benjamin Ejlertsen

Data scientist

Mikkel Skræddergaard

Data scientist

Det kan lade sig gøre

AI kan virke meget uoverskueligt at kaste sig ud i og bliver derfor ofte nedprioriteret i organisationen. Derfor gør vi en dyd ud af at tage dig på rejsen på en let og forståelig måde så du ved lige nøjagtig hvad der foregår.

AI i øjenhøjde

Vores kunders succes er vores største prioritet; vi fokuserer på at forstå deres unikke behov og levere skræddersyede AI-Agent løsninger. Dertil skal det siges at, samarbejdet går begge veje for at vi kan blive en succes og det skal kunden vide.

Pålidelighed går begge veje

Indgår vi et samarbejde skal vi kunne stole på hinanden og at vi overholder hver vores løfter. Det er essentielt for os inden vi indgår samarbejde.

Hvem er vi så

AI Konsulenterne er et dedikeret AI-bureau, der fokuserer på at levere banebrydende AI assistenter, der er skræddersyet til de specifikke behov for SMV’er på det danske marked.

AI Konsulenterne blev grundlagt af et dedikeret team, hvor Nikolaj og Nicholas bidrager med deres ekspertise inden for forretningsudvikling og innovation. Deres omfattende baggrund har været afgørende for at forme virksomhedens fokus på banebrydende løsninger.

Samtidig bringer Benjamin og Mikkel deres dybdegående viden som henholdsvis Machine Learning Scientist og Data Scientist ind i virksomheden med over 10 års erfaring. Denne kombination af kompetencer har skabt et unikt miljø, hvor teknologisk innovation og datadrevne metoder går hånd i hånd.

Skal din virksomhed have hjælp til at komme igang med AI?

Kontakt
Nicholas Clausen
Founder

+45 42498610
nicholas@ai-konsulenterne.dk

Forbind med mig på Linkedin