Skip to main content

Udfordringen

Wunderwear stod over for udfordringer med at håndtere interne processer og kommunikation effektivt, især i takt med virksomhedens vækst og udvidelse af medarbejderstaben. Der var et klart behov for at forbedre adgangen til virksomhedens interne ressourcer og viden, forbedre medarbejderengagement og effektivisere svar på almindelige interne forespørgsler.

Løsningen

For at tackle disse interne effektivitetsudfordringer udviklede vi Den intelligente medarbejderhåndbog, døbt WunderwearGPT. Denne interne AI-assistent er designet til at facilitere og effektivisere medarbejdernes adgang til nødvendig information og ressourcer. WunderwearGPT anvender avanceret naturlig sprogforståelse til at forstå og reagere på medarbejderes spørgsmål om alt fra HR-politikker og teknisk support til specifikke produktinformationer og kundeserviceteknikker.

Implementering

Implementeringsprocessen omfattede flere faser:

  1. Den gode snak – Detaljeret analyse af Wunderwear’s behov og udfordring samt hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dem i mål med en holdbar løsning.
  2. Fra drøm til virkelighed– Opbygning af AI-modellen ved brug af avancerede algoritmer til sprogforståelse og machine learning.
  3. Test– Udvalgte medarbejdere fik testet løsningen og den blev tilpasset efterfølgende.
  4. Premieren – Officiel lancering af assistenten fulgt af kontinuerlig overvågning og finjustering baseret på brugerfeedback og adfærdsdata.

Resultater

WunderwearGPT har haft en mærkbar effekt på virksomhedens interne operationer:

  • Øget produktivitet: Medarbejdere bruger mindre tid på at søge efter information, hvilket øger deres daglige produktivitet.
  • Forbedret medarbejdertilfredshed: Hurtig og præcis adgang til information har forbedret medarbejderengagement og tilfredshed.
  • Effektivitet i onboarding: Nye medarbejdere kan hurtigt blive oplært og integreret i virksomheden med hjælp fra WunderwearGPT.

Skal din virksomhed have hjælp til at komme igang med AI?

Kontakt
Nicholas Clausen
Founder

+45 42498610
nicholas@ai-konsulenterne.dk

Forbind med mig på Linkedin